ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Είχαμε προειδοποιήσει κι ενώ οι διαδικτυακοί μας φίλοι έδιναν συγχαρητήρια, οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι ζωόφιλοι «αγρόν ηγόρασαν». Αναφερόμαστε στα τρία σκυλιά, που άγνωστοι εγκατέλειψαν στην Τοπική Κοινότητα Αιδηψού και ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν ατυχήματα. Αλλά αν την πρώτη φορά οδηγός ΙΧ τη γλύτωσε φθηνά, στον κεντρικό της δρόμο, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έπεσε […]

24 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Είχαμε προειδοποιήσει κι ενώ οι διαδικτυακοί μας φίλοι έδιναν συγχαρητήρια, οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι ζωόφιλοι «αγρόν ηγόρασαν». Αναφερόμαστε στα τρία σκυλιά, που άγνωστοι εγκατέλειψαν στην Τοπική Κοινότητα Αιδηψού και ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσουν ατυχήματα. Αλλά αν την πρώτη φορά οδηγός ΙΧ τη γλύτωσε φθηνά, στον κεντρικό της δρόμο, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έπεσε στην άσφαλτο, χτύπησε αρκετά και μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.
  • Η υποχρέωση διάθεσης νερού από την ΕΥΔΑΠ είναι δεδομένη, για την άρδευση του ελαιώνα της Άμφισσας. Όμως η λειτουργία του αρδευτικού έχει «ορίζοντα» 2 χρόνων…
  • Υπεγράφη, από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κο Κώστα Καραμανλή, η δημοπράτηση του έργου «Οδικός άξονας Λαμία – Αντίρριο», που περιλαμβάνει το οδικό τμήμα Γραβιά – Βάργιανη. Ο προϋπολογισμός, συνολικά, του έργου φθάνει στα 15 εκατ. €, από κονδύλια του ΕΣΠΑ Στερεάς (2014 – 2020).
  • Στον «αέρα» οι μαθητές των Αγράφων, λόγω προβλημάτων internet. Από τους 101 οικισμούς του Δήμου, μόνο οι 39 έχουν δυνατότητα ευρυζωνικότητας.
  • Χλοοτάπητας και ταρτάν στο γήπεδο «Γυμνάσιο». Το ιστορικό γήπεδο του Καρπενησίου, μετά από 80 χρόνια, γίνεται πράσινο, από χωμάτινο.
  • Δύο χρόνια παραμένει στο «ράφι» η 2η ΤΟΜΥ Λαμίας. Παρότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της, για να λειτουργήσει στην περιοχή των Καλυβίων.
  • Το Νοσοκομείο Λιβαδειάς «προσκαλεί» 4 ιδιώτες γιατρούς Παθολογίας, Πνευμονολογίας, Καρδιολογίας, Αναισθησιολογίας, Παιδιατρικής, Γενικής Ιατρικής ή Ακτινολογίας, για συνεργασία έως 31 Δεκεμβρίου 2020.
  • Μετά το Πύρι Βοιωτίας και την «εμπόλεμη» περιοχή του, λόγω πετροπόλεμου απ’ τους ΡΟΜΑ, τα ίδια και χειρότερα στην Καμηλόβρυση, σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, από Δομοκό προς Λαμία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024