Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με εργολαβία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την οποία η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία. «Σκοπός μας είναι η διευκόλυνση της απορροής και η αποφυγή κινδύνων πλημμύρας, ώστε να προληφθούν πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις, αντίστοιχες του παρελθόντος. Μετά από πολλά χρόνια, […]

24 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, με εργολαβία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την οποία η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία.

«Σκοπός μας είναι η διευκόλυνση της απορροής και η αποφυγή κινδύνων πλημμύρας, ώστε να προληφθούν πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις, αντίστοιχες του παρελθόντος.

Μετά από πολλά χρόνια, ικανοποιείται ένα ακόμη πάγιο αίτημα δημοτών μας. Επιτέλους, καθαρίζεται το Φιλόρεμα, το οποίο αποτελούσε πηγή καταστροφών, αφού με κάθε νεροποντή “έπνιγε” εκατοντάδες στρέμματα αγροτών μας. Επίσης, έχει ήδη ολοκληρωθεί το καθάρισμα ενός μεγάλου μέρους του ρέματος Μπριζής και συνεχίζουμε…

Με γνώμονα την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και με σεβασμό στον κόπο και τις περιουσίες των αγροτών μας, αποδεικνύουμε εμπράκτως την προσήλωση στους στόχους μας και την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας. Διεκδικούμε καθημερινά και με σωστή συνεργασία φτάνουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα», επισημαίνει η Δήμαρχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024