Με τον Γενικό Διευθυντή της Ελλάδα 2021 συναντήθηκε ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, Αθανάσιο Κανταρτζή (πρώην αυτοδιοικητικό) συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στα γραφεία της στην Αθήνα, ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς, και συζήτησε τις προτάσεις της Φθιώτιδας για ένταξη έργων και δράσεων στο πρόγραμμα της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Παράλληλα, ο κ. […]

25 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Με τον Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021, Αθανάσιο Κανταρτζή (πρώην αυτοδιοικητικό) συναντήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στα γραφεία της στην Αθήνα, ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς, και συζήτησε τις προτάσεις της Φθιώτιδας για ένταξη έργων και δράσεων στο πρόγραμμα της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Παράλληλα, ο κ. Κοτρωνιάς με επιστολές του ενημέρωσε τους Δημάρχους της Φθιώτιδας για την απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για ειδική χρηματοδότηση έργων ανάδειξης του ιστορικού έπους, μέσω της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ14 με τίτλο «ΕΛΛΑΔΑ 1821 – ΕΛΛΑΔΑ 2021» του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ‘21 είναι μία ευκαιρία να γίνουν στη Φθιώτιδα έργα και δράσεις  που θα ενισχύσουν το πολιτιστικό μας απόθεμα και θα αναβαθμίσουν το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Φθιώτιδας», επισημαίνει ο Βουλευτής σε ανακοίνωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024