“Η σχέση μεταξύ του Αστερίξ και του Κορωνοϊού”

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ισχυρίστηκε πως «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ».  Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι του, που όπως παραδέχτηκε του άρεσε να διαβάζει από όταν ήταν μικρός, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και […]

14 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ισχυρίστηκε πως «κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες για τον κορωνοϊό από το 2017», επικαλούμενος ένα απόσπασμα από το κόμικ «Αστερίξ». 

Κρατώντας ένα τεύχος «Αστερίξ» στο χέρι του, που όπως παραδέχτηκε του άρεσε να διαβάζει από όταν ήταν μικρός, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία, η οποία δημοσιεύθηκε το 2017 και όπως υποστηρίζει, αποδεικνύει ότι κάποιοι «προετοίμαζαν τις μάζες για όλα αυτά που ζούμε σήμερα με τον Κορωνοϊό».

Συγκεκριμένα επισήμανε: «Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: “Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους”.

Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ…

Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός… “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς”. Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι», ολοκληρώνει!

Ακολουθεί βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024