HEROINES: Δωρεάν Εργαστήρι Ενδυνάμωσης των Γυναικών μέσω της Δημιουργικής Γραφής

Σου αρέσει να γράφεις; Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να εκπαιδευτείς στη δημιουργική γραφή  στην πόλη σου; Θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας ομάδας  και να μοιραστείς  μαζί με άλλες γυναίκες εμπειρίες και σκέψεις για το μέλλον; Αν η απάντηση  σου είναι ναι, η πρόταση μας είναι οι «Ηρωίδες»!  Οι Ηρωίδες (https://www.heroines-project.eu/) είναι ένα δωρεάν εργαστήρι  το οποίο στοχεύει στην  ενδυνάμωση των […]

3 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σου αρέσει να γράφεις; Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να εκπαιδευτείς στη δημιουργική γραφή  στην πόλη σου; Θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας ομάδας  και να μοιραστείς  μαζί με άλλες γυναίκες εμπειρίες και σκέψεις για το μέλλον; Αν η απάντηση  σου είναι ναι, η πρόταση μας είναι οι «Ηρωίδες»! 

Οι Ηρωίδες (https://www.heroines-project.eu/) είναι ένα δωρεάν εργαστήρι  το οποίο στοχεύει στην  ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της θεραπευτικής γραφής και υλοποιείται με τη  συγχρηματοδότηση του Προγράμματος ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μια ομάδα γυναικών με ή χωρίς ψυχοκοινωνικές  δυσκολίες (8-10 άτομα) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους,  να αντλήσουν έμπνευση από  γυναίκες  που έχουν αποτελέσει πρότυπα για όλες μας  και στο τέλος του ταξιδιού  να γίνουν οι ”Ηρωίδες”  της δική τους ζωής.

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που θα επιβληθούν για την προστασία από το Covid -19 το εργαστήρι  θα ξεκινήσει 12/11/2020  και ώρα 10.00πμ-1200μμ και θα έχει διάρκεια 32 συναντήσεων. Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα συνδιαμορφωθεί  από κοινού με τα μέλη της ομάδας ανάλογα με τις ανάγκες τους και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Αν σε ενδιαφέρει δήλωσε συμμετοχή. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο τηλέφωνο: 2231066377

Υπόψη: Βάσια Τζανέτου MSc Κοινωνική Ανθρωπολόγος/ Ψυχοθεραπεύτρια,

Βάσω Πρεμέτη, MSc  Κλινική Ψυχολόγος .

Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος Δομή Φθιώτιδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024