Η αξιολόγηση των υπουργών

Στην πρώτη πεντάδα δημοφιλούς βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Αυτό εξάγεται από έρευνα της Opinion και όπως εξήγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας κ. Ζούπης, στα συμπεράσματα της έρευνας πως «δεν ρωτήσαμε για ένα-ένα Υπουργό. Καλέσαμε τους ερωτώμενους να απαντήσουν αυθόρμητα ποιους Υπουργούς ξεχωρίζουν για την συνολική παρουσία και το έργο τους. Παρόλα αυτά δεν […]

18 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην πρώτη πεντάδα δημοφιλούς βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Αυτό εξάγεται από έρευνα της Opinion και όπως εξήγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας κ. Ζούπης, στα συμπεράσματα της έρευνας πως «δεν ρωτήσαμε για ένα-ένα Υπουργό. Καλέσαμε τους ερωτώμενους να απαντήσουν αυθόρμητα ποιους Υπουργούς ξεχωρίζουν για την συνολική παρουσία και το έργο τους. Παρόλα αυτά δεν έχουμε σημαντικές αναδιατάξεις. Φαίνεται να έχει εδραιωθεί μια δεκάδα που εναλλάσσει απλά σειρά ανάλογα με την συγκυρία».

Στην πρώτη τριάδα, λοιπόν, αναδεικνύονται οι Βασίλης Κικίλιας με 24%, ο Νίκος Δένδιας με 23,5% και ο Τάκης Θεοδωρικάκος με 22,1%.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι  Κυριάκος Πιερρακάκης με 20,1% , Χρήστος Σταικούρας και Μιχάλης Χρυσοχοίδης με 17,1% και οι δύο.

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Κωστής Χατζηδάκης με 16,3%, Νίκος Παναγιωτόπουλος με 16,3, ο Άδωνις Γεωργιάδης με 15% και ο Γιάννης Βρούτσης με 15%.

Ακολουθούν οι υπόλοιποι Υπουργοί με μικρότερες έως πολύ μικρότερες επιλογές, όπως φαίνονται στον σχετικό πίνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024