La Locanda : Γαστρονομία και διαμονή έχουν την τιμητική τους στην Κάτω Παύλιανη

Ο Ξενώνας La Locanda στην Παύλιανη εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Φθιώτιδας, «πνιγμένο» στα έλατα είναι χτισμένος σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες με εκπληκτική θέα και ανθρώπους με θετική ενέργεια που μετατρέπουν τη διαμονή και την επίσκεψη εκεί σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Αυτό συμβαίνει […]

10 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Ξενώνας La Locanda στην Παύλιανη εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Φθιώτιδας, «πνιγμένο» στα έλατα είναι χτισμένος σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες με εκπληκτική θέα και ανθρώπους με θετική ενέργεια που μετατρέπουν τη διαμονή και την επίσκεψη εκεί σε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του συνδυασμού διαμονής και διατροφής που προσφέρει ο ξενώνας υπό την επιμέλεια του Τάκης Νερουλή, ένας καταπληκτικός μάγειρας που απολαμβάνει να μοιράζεται τις μαγειρικές του ανησυχίες, δημιουργώντας έτσι μέσα στον ξενώνα το εστιατόριο La Locanda που αποτελεί μία φρέσκια γαστρονομική άφιξη στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή.

Μαζί με το café bar που διαθέτει, το La Locanda αποτελεί σημείο αναφοράς στην όμορφη Παύλιανη. Με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν, η ατμόσφαιρα γίνεται ρομαντική και ειδυλλιακή κυρίως το χειμώνα με το τζάκι αναμμένο να αποτελεί συντροφιά για τις κρύες νύχτες, ενώ μια αίσθηση δροσιάς και ελευθερίας είναι διάχυτη το καλοκαίρι.

 

   Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τη διαμονή του ανάμεσα σε 7 ξεχωριστά άνετα δωμάτια με εκθαμβωτική θέα στον Μαλλιακό Κόλπο. Πέρα όμως από τη διαμονή, ο χώρος διατίθεται σε όλους όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, να γευτούν σπιτικά γλυκά, ή να πιούν το αγαπημένο τους ποτό. Και φυσικά το La Locanda έχει πλέον ανοιχτό στο κοινό και το εστιατόριο του με αγαπημένες ελληνικές γεύσεις.

 

 

 

Οι γαστρονομικές βραδιές θα συνοδεύουν τη διαμονή σας στη Locanda, κάνοντας τις διανυκτερεύσεις σας ξεχωριστές. Η κουζίνα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γενικότερης ατμόσφαιρας που αποπνέει ο ξενώνας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα είναι ανώτερης ποιότητας, τα λαχανικά φρέσκα και η ζύμη χειροποίητη. Πλέον, η κουζίνα εμπλουτίζεται με κρέατα άριστης ποιότητας, ώστε να εξυπηρετείται το κοινό που αγαπά τη μεσογειακή κουζίνα. Συγχρόνως, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του ή υπέροχη σοκολάτα, αυθεντικό τσάι του βουνού μαζεμένο από τις πλαγιές του χωριού.

 

 

Τηλ. 697 303 5363

hello@lalocanda.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024