Lilea Chalet : Tο κατάλληλο «καταφύγιο» για ξέγνοιαστες αποδράσεις 

«Μία ανάσα» από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού Το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών Lilea Chalet στη Λιλαία Φωκίδας ( Κάτω Αγόριανη), φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του λάτρεις του βουνού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στη θέση Μελισσόκαμποι, ακριβώς απέναντι από το ιστορικό Τείχος της Λιλαίας, οι μεζονέτες υψηλής αισθητικής και cozy διάθεσης στο εσωτερικό τους, αποτελούν […]

9 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

«Μία ανάσα» από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού

Το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών Lilea Chalet στη Λιλαία Φωκίδας ( Κάτω Αγόριανη), φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του λάτρεις του βουνού, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στη θέση Μελισσόκαμποι, ακριβώς απέναντι από το ιστορικό Τείχος της Λιλαίας, οι μεζονέτες υψηλής αισθητικής και cozy διάθεσης στο εσωτερικό τους, αποτελούν το ιδανικό «βουνίσιο» θέρετρο, που εξυπηρετεί όλα τα γούστα.

Αυτό το luxurious place to be συνδυάζει απόλυτα την ελληνική φιλοξενία με τη σύγχρονη πολυτέλεια και την παράδοση ενός αυθεντικού τόπου. Το εμβληματικό Lilea Chalet εδώ και τρία χρόνια, προσκαλεί το κοινό σε μια νέα premium εμπειρία διαμονής. Ποιος δεν αγαπάει, άλλωστε, μια ορεινή εξόρμηση με όλες τις ανέσεις;

 

Όλες οι κατοικίες είναι αυτόνομες, ιδανικές για οικογένειες και ζευγάρια, αλλά και παρέες φίλων. Διαθέτουν 3 ορόφους με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και «ζεστά» χρώματα, σαλόνι με τζάκι που «υπόσχεται» να κρατά συντροφιά τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες, εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνα μπάνια, εσωτερικές σκάλες που οδηγούν από το σαλόνι στα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αλλά και ειδυλλιακές βεράντες.

Μεγάλο ατού των Chalet είναι ο εξαιρετικά περιποιημένος υπαίθριος χώρος εστίασης που συμπληρώνει τις exclusive παροχές για μικρούς και μεγάλους. Το πράσινο «εισβάλλει» και ορίζει ένα μεγάλο προαύλιο χώρο, σημείο συνάντησης και κοινωνικοποίησης, ο οποίος επιτρέπει και  την κυκλοφορία προς τα καταλύματα. Λουλούδια, φρούτα και αρωματικά φυτά διακοσμούν φυσικά τον εξωτερικό χώρο.  Το ορεινό «καταφύγιο» σύντομα θα εξυπηρετεί και ειδικές εκδηλώσεις συνεδριάσεων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

Η δημιουργία κτιρίων που εμπλέκονται αρμονικά με το περιβάλλον, εξισορροπώντας την αρχιτεκτονική και τη φύση με ταπεινότητα και σεβασμό, οφείλονται στον εργολάβο Παναγιώτη Μίσκα που αναλαμβάνει ιδιωτικά και δημόσια έργα στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Στερεάς, με έδρα στην Ιτέα. Κάνοντας το check in σας στο πολυτελές κατάλυμα θα αναγνωρίσετε αμέσως την ξεχωριστή ταυτότητά του που βασίζεται στην υψηλής ποιότητας κατασκευή, με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και την πέτρα.

 

Αφετηρία για κοντινά getaways σε πολλούς παραδοσιακούς προορισμούς ασύγκριτης ομορφιάς και μόλις 40 λεπτά από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, το «καταφύγιο» άνεσης και πολυτέλειας, Lilea Chalet, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ισάξιες ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Οι λάτρεις των χειμερινών sports θα ενθουσιαστούν γνωρίζοντας πως το ξενοδοχείο απέχει μόλις μισή ώρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

*Info:  Επαρχιακή οδός Λιλαίας- Επταλόφου  Τηλ. 6944730775

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024