Ν.Χαρδαλιάς: “Οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες”

«Οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς έπειτα από την έκτακτη ενημέρωση στην οποία προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τους νέους περιορισμούς κυκλοφορίας οι οποίοι τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και πλέον όσοι επιθυμούν να κυκλοφορήσουν κατά τις ώρες 21.00-05.00 θα μπορούν να βγουν από τα […]

11 Νοεμβρίου 2020

του/της Newsroom

«Οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς έπειτα από την έκτακτη ενημέρωση στην οποία προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τους νέους περιορισμούς κυκλοφορίας οι οποίοι τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και πλέον όσοι επιθυμούν να κυκλοφορήσουν κατά τις ώρες 21.00-05.00 θα μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους για τρεις μόνους λόγους, οι οποίοι αναγράφονται παρακάτω…

Οι λόγοι αυτοί θα πρέπει να αφορούν είτε υγεία, είτε εργασία, είτε βόλτα με κατοικίδιο σε κοντινή απόσταση από την οικία.

Ωστόσο, κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε σε αυτήν την ενημέρωση και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς τους ενθάρρυνε και τους συνέστησε να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στο απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.

Σε ό,τι αφορά την ατομική άθληση, ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι αυτή δεν αφορά στην άθληση, προπόνηση στο πλαίσιο των αθλητικών σωματείων, αλλά αυστηρά και μόνο στην ατομική άθληση σε συνθέσεις έως τρία άτομα και με ισχυρή σύσταση αυτή να πραγματοποιείται κατά προτίμηση κοντά στην οικία των πολιτών.

Το κυνήγι και το ψάρεμα απαγορεύονται εντελώς.

Όσον αφορά την τηλεργασία, ανακοίνωσε πως κάθε οργανισμός του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υποχρεούται από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία, με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, είπε πως οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Ωστόσο, επισήμανε είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, που χρειάζονται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024