Ταβέρνα Καραμπέλου : Ελληνικές γεύσεις κρυμμένες μέσα στο δάσος

Κάθε εξόρμηση στη φύση πρέπει να συνδυάζεται με καλό, ποιοτικό φαγητό σε σωστή αναλογία τιμής – ποιότητας. Η ταβέρνα Καραμπέλου διανύει την πορεία της μέσα στο χρόνο, στην ιστορική Δαύλεια. Γενιές και γενιές έχουν αφεθεί στη γλύκα του καλού κρασιού και στις καλομαγειρεμένες παραδοσιακές γεύσεις που σερβίρονται και προετοιμάζονται με μεράκι και πρώτες ύλες διαλεχτές. […]

9 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κάθε εξόρμηση στη φύση πρέπει να συνδυάζεται με καλό, ποιοτικό φαγητό σε σωστή αναλογία τιμής – ποιότητας. Η ταβέρνα Καραμπέλου διανύει την πορεία της μέσα στο χρόνο, στην ιστορική Δαύλεια. Γενιές και γενιές έχουν αφεθεί στη γλύκα του καλού κρασιού και στις καλομαγειρεμένες παραδοσιακές γεύσεις που σερβίρονται και προετοιμάζονται με μεράκι και πρώτες ύλες διαλεχτές.

 

 

Εδώ και 25 χρόνια, λειτουργώντας και σαν παραδοσιακό καφενέ, στην ταβέρνα Καραμπέλου  θα δοκιμάσετε πιάτα της ώρας, σούπες που ξορκίζουν το κρύο και πεντανόστιμα μαγειρευτά φαγητά. Από το μενού δε λείπουν φυσικά και ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας τόσο για να τονώσετε την όρεξη σας, όσο και για να «στεγάσετε» κάποια σημαντική γιορτή, ή κοινωνική εκδήλωση, αφού ο χώρος προσφέρεται.

 

 

Βαπτίσεις, γάμοι, γενέθλια, διοργανώνονται τόσο την άνοιξη και το καλοκαίρι στην κατάφυτη αυλή, όσο και τους χειμερινούς μήνες στον εσωτερικό χώρο, με τη μεγάλη τζαμαρία να μην κρύβει το ολόλευκο από το χιόνι σκηνικό.

 

 

Η ταβέρνα Καραμπέλου είναι η κορυφαία επιλογή για φαγητό στη Δαύλεια!

Extra tip: Δευτέρα και Τρίτη, η ταβέρνα παραμένει κλειστή.

Τηλ. 2261 052127

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024