Ταβέρνα Κατσίμπα : Η αποθέωση της ελληνικής κουζίνας στην Άνω Παύλιανη

Η οικογενειακή και ιστορική ταβέρνα του Κατσίμπα, το κατά κόσμον παραδοσιακό καφενείο στην artistic Άνω Παύλιανη, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της περιοχής. Με μια μακρόχρονη ιστορία που μετρά 5 γενεές, η ταβέρνα συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες για τα υπέροχα πιάτα, μαγειρεμένα με εκλεκτά προϊόντα. Σπεσιαλιτέ του εστιατορίου η σπαλομπριζόλα, τα πεντανόστιμα […]

10 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η οικογενειακή και ιστορική ταβέρνα του Κατσίμπα, το κατά κόσμον παραδοσιακό καφενείο στην artistic Άνω Παύλιανη, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της περιοχής.

Με μια μακρόχρονη ιστορία που μετρά 5 γενεές, η ταβέρνα συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους πελάτες για τα υπέροχα πιάτα, μαγειρεμένα με εκλεκτά προϊόντα. Σπεσιαλιτέ του εστιατορίου η σπαλομπριζόλα, τα πεντανόστιμα μαγειρευτά, αλλά και ο κορμός που σερβίρει η γλυκύτατη κ. Παναγιώτα σαν επιδόρπιο και «λιώνει στο στόμα».

Kεφτεδάκια ή ομελέτα με λουκάνικο, τουρσί με πιπεριές, ντομάτα, λάχανο και ελιές, είναι μερικές ακόμα από τις κορυφαίες προτάσεις της ταβέρνας. Είτε με καλό καιρό στη βεράντα, είτε με χιόνικαι παγερές θερμοκρασίες πλάι στο τζάκι, η ταβέρνα Κατσίμπα υπόσχεται να μείνει αλησμόνητη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024