Τον συνέλαβαν γιατί δηλητηρίασε σκύλο

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (24-11-2020) το πρωί σε περιοχή της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ζωοκτονίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές το πρωί, ο συλληφθείς έριξε δηλητηριασμένη τροφή σε δεσποζόμενο σκύλο, ο οποίος βρισκόταν εντός περιφραγμένου χώρου οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος […]

25 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (24-11-2020) το πρωί σε περιοχή της Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές το πρωί, ο συλληφθείς έριξε δηλητηριασμένη τροφή σε δεσποζόμενο σκύλο, ο οποίος βρισκόταν εντός περιφραγμένου χώρου οικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του ανωτέρω ζώου.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024