Βίλατζ : «Διαλεχτές» coffee and more επιλογές στην καρδιά της Αμφίκλειας

Μία σύγχρονη πνοή στο παραδοσιακό χωριό της Αμφίκλειας αποφάσισαν να δώσουν πριν περίπου ένα χρόνο, ο Χρήστος και η Διαλεχτή, μέσα από το «Bίλατζ».     Ένας μικρός, φιλόξενος και άρτια διακοσμημένος χώρος που απέχει λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία, προσφέρει καθημερινά ποιοτικό καφέ Taresso, σνακ, αλλά και ιδιαίτερα ροφήματα.  Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν 27 […]

9 Νοεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μία σύγχρονη πνοή στο παραδοσιακό χωριό της Αμφίκλειας αποφάσισαν να δώσουν πριν περίπου ένα χρόνο, ο Χρήστος και η Διαλεχτή, μέσα από το «Bίλατζ».

 

 

Ένας μικρός, φιλόξενος και άρτια διακοσμημένος χώρος που απέχει λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία, προσφέρει καθημερινά ποιοτικό καφέ Taresso, σνακ, αλλά και ιδιαίτερα ροφήματα.  Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν 27 είδη τσαγιού που συναρπάζουν την όσφρηση, smoothies και mocktails για τους non-alcohol lovers, καθώς και 15 γεύσεις από απολαυστικές σοκολάτες της εταιρίας Νοvello- που μπορεί να επιλέξει κανείς από ειδικό μενού. Απαρατήρητα δεν περνούν τα πεντανόστιμα muffins, που μετατρέπονται στην on the go απαραίτητη νοστιμιά, ούτε και διάφορα άλλα συσκευασμένα γλυκίσματα που  «φλερτάρουν» με όποιον ετοιμάζεται να παραγγείλει τον καφέ του…

   

Το «Βίλατζ» εξυπηρετεί καθημερινά ντόπιους και τουρίστες με takeaway επιλογές και όχι μόνο. Από τις πρώτες πρωινές ώρες έως τις 9 το βράδυ, στον καλαίσθητο cozy χώρο του Βίλατζ, μπορεί κανείς να απολαύσει το γεύμα του τόσο εντός, όσο και στα εξωτερικά τραπέζια, με το ζευγάρι να κερδίζει τις εντυπώσεις σε φιλοξενία, ευγένεια και άψογο service. Ξεχωριστή για την περιοχή είναι η δυνατότητα  παραγγελίας που καταφθάνει στην πόρτα σας με delivery αυτοπροσώπως από την Διαλεχτή!

Η all day πρόταση της Αμφίκλειας, ένα Bίλατζ μέσα στο χωριό, θα σας κάνει να θέλετε να βρεθείτε και πάλι στο χώρο του χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Τηλ 2234 023052

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024