Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από μια στρατηγική συνεργασία

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν τη νέα, διαχρονική συνεργασία τους, η οποία επισφραγίστηκε και με την υπογραφή Συμφώνου. Ο βασικότερος στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι οι εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, να στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά μέσω […]

8 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν τη νέα, διαχρονική συνεργασία τους, η οποία επισφραγίστηκε και με την υπογραφή Συμφώνου.

Ο βασικότερος στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι οι εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, να στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά μέσω κάλυψης των διατροφικών και άλλων αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού, όπως για παράδειγμα τρόφιμα, σχολικά, είδη σπιτιού καθώς και στην κάλυψη των επισκευαστικών και άλλων αναγκών των οικημάτων.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τις επιχειρήσεις Μέλη της, που στέκονται δίπλα μας σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονική περίοδο, που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται καθημερινά να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών στη χώρα μας, που αυξάνονται ραγδαία. Η αγωνία μας να καλύπτουμε και τις ανάγκες των 300 παιδιών που μεγαλώνουμε στα 11 Σπίτια μας πανελλαδικά, είναι τεράστια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σημαντικό μέρος των αναγκών αυτών καλύπτονται από τη νέα και πολύ σημαντική αυτή συνεργασία. Μέχρι σήμερα, 35 αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις μάς έχουν στηρίξει με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και τις ευχαριστούμε θερμά. Η συνεργασία μας σήμερα επισφραγίζεται, διευρύνεται και με την υπογραφή Συμφώνου και ευχόμαστε να συνεχιστεί ώστε και με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας και των Μελών της, να συνεχίσουμε να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται. Ευχαριστούμε θερμά την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τα Μέλη της για την εμπιστοσύνη στο έργο που εδώ και 25 χρόνια επιτελούμε για κάθε παιδί στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, επεσήμανε: «Η ανιδιοτελής προσφορά είναι προτεραιότητα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και των Μελών της και θεωρούμε πολύ σημαντικό βήμα ότι προχωρήσαμε σε στρατηγική, διαχρονική συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδώ και 25 χρόνια επιτελεί αξιοθαύμαστο έργο και στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα. Η στήριξη των Μελών μας αποτυπώνεται πανελλαδικά στα 11 Σπίτια που διατηρεί ο Οργανισμός καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος από τις ανάγκες τους ετησίως με στόχο η συνεργασία να διατηρηθεί και για τα επόμενα χρόνια».

 

Παράλληλα, κ. ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τόνισε: «Σκοπός μας είναι να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να μπορούμε να μαθαίνουμε ακόμα και τις επιπρόσθετες ανάγκες που προκύπτουν στο κάθε σπίτι ώστε να συνδράμουμε και σε αυτές. Κάθε εταιρία-Μέλος συντονίζει με δικά της μέσα την έγκαιρη αποστολή των απαιτούμενων ποσοτήτων για την κάθε δομή πανελλαδικά».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ανταπόκριση των Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπήρξε άμεση και συντονισμένη και αποτιμάται περίπου στις 100.000€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024