Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα σε γηροκομείο της Λαμίας

Συναγερμός επικρατεί στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές μετά τη διάγνωση δεκαοκτώ θετικών κρουσμάτων σε γηροκομείο της Λαμίας. Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν δεκατέσσερις ηλικιωμένοι και τέσσερις εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής οι ηλικιωμένοι, κατόπιν των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ, παραμένουν στη δομή προκειμένου να παρακολουθηθεί η πορεία τους, με το νοσοκομείο Λαμίας να βρίσκεται σε ετοιμότητα να τους δεχτεί […]

7 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Συναγερμός επικρατεί στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές μετά τη διάγνωση δεκαοκτώ θετικών κρουσμάτων σε γηροκομείο της Λαμίας.

Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν δεκατέσσερις ηλικιωμένοι και τέσσερις εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής οι ηλικιωμένοι, κατόπιν των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ, παραμένουν στη δομή προκειμένου να παρακολουθηθεί η πορεία τους, με το νοσοκομείο Λαμίας να βρίσκεται σε ετοιμότητα να τους δεχτεί για νοσηλεία σε περίπτωση που επιβαρυνθεί η κατάστασή τους.

Στο Τμήμα Κορωνοϊού του παλιού Σανατορίου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται με covid19 54 συμπολίτες μας, ενώ έντεκα είναι διασωληνωμένοι στις ισάριθμες κλίνες ΜΕΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024