Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού απ’ τη Λαμία

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού απ’ το «Αθανάσιος Διάκος» το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, ο οποίος για τη δωδέκατη αγωνιστική συνέτριψε τη Λαμία με 0-6. Καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Στο 6’ ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, αφήνοντας πίσω του τον Σεμέδο, γύρισε τη μπάλα με τον […]

13 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού απ’ το «Αθανάσιος Διάκος» το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, ο οποίος για τη δωδέκατη αγωνιστική συνέτριψε τη Λαμία με 0-6.

Καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Στο 6’ ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, αφήνοντας πίσω του τον Σεμέδο, γύρισε τη μπάλα με τον Εμβιλά να διώχνει σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρα γύρισε κι αυτός από αριστερά, αλλά ο Ραντζέλοβιτς δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας, με τον Σαραμαντά να πραγματοποιεί σωτήριο τάκλιν.

Στο 10’ ο Εμβιλά έπιασε το δυνατό σουτ από μακριά, με τον Θεοδωρόπουλο να σώζει την εστία του πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μασούρας εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Σεμέδο διεκδίκησε την κεφαλιά από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ο οποίος έδιωξε, και στην επαναφορά ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Στο 34’ ο Εμβιλά πέτυχε ένα γκολ ποίημα, απ’ τα ομορφότερα του πρωταθλήματος, με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση το οποίο άφησε «άγαλμα» τον Θεοδωρόπουλο.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ελ Αραμπί πρόλαβε τον Τζανετόπουλο και με κοντινή προβολή σκόραρε.

Στο 40’ ο Ντέλετιτς σούταρε δυνατά έξω απ’ την περιοχή, αλλά ο Σα μπλόκαρε σταθερά και χωρίς πρόβλημα.

Τεράστια ευκαιρία για τους «μπλε» να μειώσουν στο 56’. Ο Ρόμανιτς ελίχθηκε από αριστερά, πάσαρε στον Τσούκαλο κι αυτός σέντραρε για τον αμαρκάριστο στην περιοχή Βασιλακάκη, ο οποίος πλάσαρε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Αυτό δεν επετεύχθη ούτε στο 64’ με τον Ντέλετιτς, ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτυ, αφού έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82’ ο Σουντανί έκανε τα γκολ του Ολυμπιακού τέσσερα, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτυ από χέρι του Σαραμαντά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ραντζέλοβιτς έστειλε συστημένη τη μπάλα με σέντρα στον Κάιπερς, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 0-5.

Πολλή όμορφη σέντρα του Ανδρούτσου από δεξιά στο 87′ για τον Μασούρα, που με κοντινή προβολή πέτυχε το έκτο τέρμα της ομάδας του.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 93′, με τον Ραντζέλοβιτς να σουτάρει δυνατά από μέσα δεξιά και τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 94′ το γυριστό σουτ του Σουντανί κατέληξε άουτ.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46’ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85′ Κωστίκας), Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84′ Βλαχομήτρος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (65’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66’ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης, Σίλβα (75’ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί (62’ Σουντανί).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024