“Άφαντη” η προκήρυξη για 64 προσλήψεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)!

Ερωτηματικά αδιαφάνειας και βολέματος ημετέρων, προκαλεί η προκήρυξη για 64 θέσεις  εργασίας τετράμηνης απασχόλησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού,  από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), καθώς δεν δημοσιεύτηκε σε κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο! “Η τοπική κοινωνία βρίσκεται, για ακόμη μία φορά, αντιμέτωπη με αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεων, καθώς οι οκτώ επιμέρους προσκλήσεις (για: Χειριστές Αναβατήρων και […]

31 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Ερωτηματικά αδιαφάνειας και βολέματος ημετέρων, προκαλεί η προκήρυξη για 64 θέσεις  εργασίας τετράμηνης απασχόλησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού,  από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), καθώς δεν δημοσιεύτηκε σε κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο!

“Η τοπική κοινωνία βρίσκεται, για ακόμη μία φορά, αντιμέτωπη με αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεων, καθώς οι οκτώ επιμέρους προσκλήσεις (για: Χειριστές Αναβατήρων και Βοηθούς, Υπαλλήλους Πληροφόρησης και Ενημέρωσης, Ελεγκτές Χιονοδρομικών Πιστών, Εκδότες Εισιτηρίων και Ελεγκτές, Παρκαδόρους και Τεχνολόγο Ηλεκτρολόγο), που εξέδωσε η  ΕΤΑΔ στις 17 Δεκεμβρίου και προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων στις 24 Δεκεμβρίου 2020, εμφανίστηκαν μονάχα σε συγκεκριμένη υποκατηγορία της ιστοσελίδας της ΕΤΑΔ και πουθενά αλλού. Φαίνεται ότι η διαφάνεια και η αξιοκρατία δεν είναι προτεραιότητες της ΕΤΑΔ, επισημαίνει η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου”.

“Προφανώς μόνο όσοι είχαν σχετική πληροφόρηση  μπορούσαν να ενδιαφερθούν έγκαιρα.

Την “εν κρυπτώ”  προκήρυξη της ΕΤΑΔ καυτηρίασαν και οι τοπικές ιστοσελίδες, που δικαιολογημένα μιλούν για προκήρυξη «φάντασμα».

Οι απαράδεκτες αυτές πρακτικές αποτελούν πρόκληση απέναντι σε μια κοινωνία που παλεύει με την ανεργία και απαιτεί ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση, ολοκληρώνει”!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024