Φωτίστηκε ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, σεβόμενοι την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των περιοίκων πολιτών του χώρου της Σχολής ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, υλοποίησαν τις ακόλουθες δράσεις. Η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας εκκένωσε τη Σχολή από διάφορους – μόνιμους και μη – καταληψίες του χώρου. Το Επιμελητήριο Εύβοιας καθάρισε, απολύμανε και φρόντισε το […]

18 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, ο Δήμος Χαλκιδέων και η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, σεβόμενοι την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των περιοίκων πολιτών του χώρου της Σχολής ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, υλοποίησαν τις ακόλουθες δράσεις.

  • Η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας εκκένωσε τη Σχολή από διάφορους – μόνιμους και μη – καταληψίες του χώρου.
  • Το Επιμελητήριο Εύβοιας καθάρισε, απολύμανε και φρόντισε το εσωτερικό του κτιρίου καθώς επίσης επιμελήθηκε τον καθαρισμό της αυλής και την εγκατάσταση φωτισμού.
  • Ο Δήμος Χαλκιδέων απομάκρυνε όλα τα άχρηστα αντικείμενα και υλικά από τον εξωτερικό χώρο και επιμελήθηκε του τελικού φωτισμού.

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης και τα Μέλη της Δ.Ε. ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας κ. Απόστολο Κουφό, τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γουρνή και τον Οικονομικό Επόπτη του Φορέα κ. Σπύρο Κουτσαύτη για την καίρια προσωπική συμβολή τους στην υλοποίηση των ανωτέρω πρωτοβουλιών εξωραϊσμού και φωτισμού του κτιρίου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024