Χορηγία απινιδωτή στον Δήμο Λοκρών

Έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρέλαβε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο Δήμος Λοκρών, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Το ιατρικό μηχάνημα πρόκειται να αξιοποιηθεί σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και παραλίες, προκειμένου να μπορεί να σώσει ζωές. […]

21 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρέλαβε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο Δήμος Λοκρών, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Το ιατρικό μηχάνημα πρόκειται να αξιοποιηθεί σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και παραλίες, προκειμένου να μπορεί να σώσει ζωές.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδος, Θανάση Καρακάντζα, στον Δήμαρχο Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, παρουσία της Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, Μάιτας Γιαννοπούλου, και των Αντιδημάρχων, Νικόλαου Ανεστάκου και Παναγιώτη Καπουκίνη.

Ο Δήμαρχος Λοκρών την πρωτοβουλία της Περιφέρειας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για αυτή τη χορηγία, καθώς συμβάλει στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Επιπλέον εξέφρασε την ικανοποίηση του Δήμου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, από τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, και τον Διοικητή, Φώτη Σερέτη, για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023