Χωρίς προβλήματα από την κακοκαιρία στη Στερεά Ελλάδα

Κανένα πρόβλημα δεν σημειώθηκε στη Στερεά Ελλάδα από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τόπους τις προηγούμενες ώρες. Μόνο στην Εύβοια υπάρχει μια κινητικότητα αυτή τη στιγμή στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο Προκόπι, όπου σημειώθηκε πρόβλημα στην κίνηση στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ανατολική […]

14 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Κανένα πρόβλημα δεν σημειώθηκε στη Στερεά Ελλάδα από τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τόπους τις προηγούμενες ώρες.

Μόνο στην Εύβοια υπάρχει μια κινητικότητα αυτή τη στιγμή στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στο Προκόπι, όπου σημειώθηκε πρόβλημα στην κίνηση στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τη Μαγνησία), τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι.

Μέχρι αργά το απόγευμα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα Δωδεκάνησα και κατά διαστήματα τις Κυκλάδες. Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ την Κρήτη.

Σημειώνεται επίσης ότι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα επικρατήσουν σήμερα στο Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο και σταδιακά και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024