Κορυφαία διάκριση για τη ΧΑΛΚΟΡ στα Building Materials Awards 2020

Κορυφαία διάκριση έλαβε η ΧΑΛΚΟΡ στα Building Materials Awards 2020.  Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με τον  τίτλο του Building Materials GOLD AWARD  στην ενότητα Δομικά Υλικά από σίδηρο και άλλα μέταλλα και ειδικότερα για υλικά από χαλκό και κράματα χαλκού με το καινοτόμο προϊόν σωλήνων χαλκού TALOS®. Οι σωλήνες χαλκού TALOS® προσφέρουν πλεονεκτήματα υπεροχής, καθώς: Είναι εύκολοι […]

8 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κορυφαία διάκριση έλαβε η ΧΑΛΚΟΡ στα Building Materials Awards 2020.  Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με τον  τίτλο του Building Materials GOLD AWARD  στην ενότητα Δομικά Υλικά από σίδηρο και άλλα μέταλλα και ειδικότερα για υλικά από χαλκό και κράματα χαλκού με το καινοτόμο προϊόν σωλήνων χαλκού TALOS®.

Οι σωλήνες χαλκού TALOS® προσφέρουν πλεονεκτήματα υπεροχής, καθώς:

  • Είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, οικονομικοί στην εγκατάσταση, σίγουροι και ασφαλείς στη λειτουργία.
  • Αντέχουν σε μεγάλες πιέσεις και θερμοκρασίες λειτουργίας.
  • Είναι απόλυτα στεγανοί και διατηρούν τις φυσικές και μηχανικές τους ιδιότητες αναλλοίωτες με την πάροδο του χρόνου.
  • Είναι σταθεροί και αυτοστήρικτοι.

Περισσότερες πληροφορίες για τους σωλήνες χαλκού TALOS®, διατίθενται στην ιστοσελίδα  https://www.halcor.com/el/applications/HVAC-R/

Τα Building Materials Awards, παρουσίασαν και βράβευσαν τις εταιρίες που επενδύουν στην καινοτομία, στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό υλικών και συστημάτων δόμησης. Πρόκειται για εταιρείες που δεσμεύονται σε ποιότητα, υψηλή εξειδίκευση και που υιοθετούν λύσεις στην παραγωγή και εφαρμογή για χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και γίνονται παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας.

Τη διοργάνωση των βραβείων πραγματοποίησε η Boussias Communications υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024