Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση του ΙΣΦ

Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με θέμα την Πανδημία COVID-19 (τρίτο επιδημιολογικό κύμα, Εμβολιασμός, Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις). Την εκδήλωση προλόγισαν με θερμά λόγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του […]

18 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Με απόλυτη επιτυχία και σημαντική συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας με θέμα την Πανδημία COVID-19 (τρίτο επιδημιολογικό κύμα, Εμβολιασμός, Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις).

Την εκδήλωση προλόγισαν με θερμά λόγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας,

ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Α. Εξαδάκτυλος.

Οι ομιλητές ανέπτυξαν με αντικειμενικότητα και επιστημονική εγκυρότητα τα θέματα καταθέτοντας  τεκμηριωμένα στοιχεία και επιδημιολογικά δεδομένα δίνοντας απαντήσεις σε προβληματισμούς και ανησυχίες υγειονομικών αλλά και πολιτών.

Στο τέλος της επιστημονικής εκδήλωσης υπήρξε χρόνος για συζήτηση  και απαντήσεις στα ερωτήματα που εκδήλωσαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας θα συνεχίσει και με άλλες παρόμοιες επιστημονικές εκδηλώσεις στο μέλλον, στην προσπάθειά του για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας.

Τις ομιλίες της εκδήλωσης μπορούν, όσοι επιθυμούν, να τις παρακολουθήσουν αναρτημένες στο youtube μέσω της ιστοσελίδας του Ι.Σ. Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024