“Μουδιασμένα” και “διστακτικά” κινείται σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς η αγορά της Λιβαδειάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και η κίνηση στην αγορά της Λιβαδειάς φαίνεται να είναι χαμηλή. Κάνοντας μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διαπιστώνουμε πως οι άνθρωποι περιορίζονται κυρίως, σε είδη πρώτης ανάγκης. Οπότε, λίγο υψηλότερη κίνηση θα συναντήσει κανείς έξω από κρεοπωλεία, σούπερ – μάρκετ και ζαχαροπλαστεία. Ο καιρός να επισημάνουμε πώς ήταν, ευνοϊκός με […]

31 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και η κίνηση στην αγορά της Λιβαδειάς φαίνεται να είναι χαμηλή.

Κάνοντας μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διαπιστώνουμε πως οι άνθρωποι περιορίζονται κυρίως, σε είδη πρώτης ανάγκης.

Οπότε, λίγο υψηλότερη κίνηση θα συναντήσει κανείς έξω από κρεοπωλεία, σούπερ – μάρκετ και ζαχαροπλαστεία.

Ο καιρός να επισημάνουμε πώς ήταν, ευνοϊκός με τον ήλιο να έχει τη τιμητική του, παρόλα αυτά  οι καταστηματάρχες δηλώνουν δυσαρεστημένοι μιας και ο χαμηλός τζίρος, οι συχνές παρεμβάσεις των αστυνομικών και η νέα μέθοδος click away, δεν διευκολύνουν καθόλου την ήδη δύσκολή κατάσταση που επικρατεί,  λόγω της επιδημικής ασθένειας.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι συμπολίτες μας, αφού όλοι κάνουν λόγο για την καινούρια μέθοδο click away και για την επόμενη ημέρα, την οποία δεν γνωρίζουν και προτιμούν να περιορίσουν αρκετά τα έξοδά τους.

Ας ευχηθούμε, ο Καινούριος Χρόνος να φέρει πίσω στους ανθρώπους όλα όσα στέρησε ο παλιός και ακόμα καλύτερα!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024