«Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι»

Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι τις φετινές γιορτές καλεί όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Στερεάς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. Όσοι γονείς αδυνατούν και δεν έχουν […]

10 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι τις φετινές γιορτές καλεί όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, επιχειρήσεις και όλους τους πολίτες της Στερεάς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακοϋπαλληλων Ανατολικής Στερεάς Εύβοιας, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Όσοι γονείς αδυνατούν και δεν έχουν τη δυνατότητα προμήθειας παιχνιδιών για τα παιδιά τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο, όπως και όσοι θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια με τους εξής τρόπους:

Καλώντας και στέλνοντας μήνυμα στο 6981882788, με αποστολή email στο: siefase@yahoo.com ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Αν. Στερεάς Εύβοιας.

«Φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά για όλους, για τα παιδιά όμως ο Άγιος Βασίλης θα έρθει και φέτος γεμάτος δώρα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος Συλλόγου, Παναγιώτης Καραμούζης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024