Ομιλία Χειμάρα για την επαγγελματική εκπαίδευση (βίντεο)

Στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την επαγγελματική εκπαίδευση, τοποθετήθηκε χτες ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας. Σε δήλωσή του, ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση, έθεσα ξανά, το ζήτημα της δημιουργίας Προτύπου Αγροτικού Επαγγελματικού Λυκείου στη Φθιώτιδα. Μετά από αγώνες ετών, καταφέραμε […]

18 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την επαγγελματική εκπαίδευση, τοποθετήθηκε χτες ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας.

Σε δήλωσή του, ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο για την επαγγελματική εκπαίδευση, έθεσα ξανά, το ζήτημα της δημιουργίας Προτύπου Αγροτικού Επαγγελματικού Λυκείου στη Φθιώτιδα.

Μετά από αγώνες ετών, καταφέραμε να φέρουμε το Φυσικό Αέριο στη Στερεά Ελλάδα. Πολλά νέα παιδιά θα μπορούσαν να πιστοποιηθούν και να βρουν άμεσα εργασία.

Αυτό ακριβώς νομοθετούμε σήμερα: συνδέουμε την επαγγελματική εκπαίδευση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024