«Προσφορά Αγάπης» από τον Δήμο Στυλίδας

Ημέρα αγάπης και προσφοράς ήταν η Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθώς από το πρωί πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Μέσα από τη δράση «Προσφορά Αγάπης», ο Δήμος Στυλίδας έστειλε ένα μήνυμα ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των αξιών της […]

22 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Ημέρα αγάπης και προσφοράς ήταν η Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, καθώς από το πρωί πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Μέσα από τη δράση «Προσφορά Αγάπης», ο Δήμος Στυλίδας έστειλε ένα μήνυμα ανιδιοτέλειας και αλληλεγγύης, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των αξιών της κοινωνίας μας.

«Η Δημοτική Αρχή με τη συμβολή των υπαλλήλων της θα συνεχίσει αδιάκοπα να αποτελεί στήριγμα για τους δημότες της, γιατί πιστεύουμε ότι για να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος, πρέπει να επιστρέφουμε στους ανθρώπους την αγάπη που λαμβάνουμε», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024