Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων για το οικονομικό έτος 2021

Πραγματοποιήθηκε χθες στις 16 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, με θέμα την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2021. Ο Προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων για το έτος 2021 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Κατά της έγκρισης του, ψήφισαν οι συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης  «Λαϊκή […]

17 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Πραγματοποιήθηκε χθες στις 16 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, με θέμα την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2021.

Ο Προϋπολογισμός του Δήμου Λεβαδέων για το έτος 2021 ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Κατά της έγκρισης του, ψήφισαν οι συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης  «Λαϊκή Συσπείρωση».

Εισηγητής του θέματος ήταν ο διευθυντής της Οικονομικής Υπηρεσίας  του Δήμου, κ. Γεώργιος Καλλιαντάσης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας στην τοποθέτηση του τόνισε πως ο Προϋπολογισμός για το έτος 2021, στηρίζεται στην κατεύθυνση της επιφυλακής και της επαγρύπνησης, για την ενδεχόμενη περαιτέρω αύξηση των κοινωνικών αναγκών εντός της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης.  Ώστε ο Δήμος Λεβαδέων να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, παρών στην αντιμετώπιση των δυσκολιών των δημοτών του, όπως έχει ήδη αποδείξει του πρώτους εννέα μήνες της κρίσης αυτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024