Στη Λαμία ο Φάνης Τζανδάρης

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φάνη Τζανδάρη ανακοίνωσε η ομάδα της Λαμίας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου. Ο 27χρονος (γεν. 13/6/1993) αμυντικός χαφ, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής. «Τον καλωσορίζουμε και […]

10 Δεκεμβρίου 2020

του/της Newsroom

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φάνη Τζανδάρη ανακοίνωσε η ομάδα της Λαμίας την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Ο 27χρονος (γεν. 13/6/1993) αμυντικός χαφ, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.

«Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», ανέφεραν οι «μπλε» στην ανακοίνωσή τους.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024