Τα τατουάζ «έκαψαν» τον δολοφόνο του Νίκου Τσακανίκα

Kάτοικος της Μεσαράς στην Κρήτη οδήγησε τις αρχές στα ίχνη ενός καταζητούμενου Σύρου. Ο 27χρονος εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του σχεδιαστή μόδας στη Χαλκίδα, τον Νοέμβριο. Ο άνδρας από την Κρήτη σέρφαρε στο διαδίκτυο και εντελώς τυχαία βρέθηκε στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ. Η παρατηρητικότητά του τον «οδήγησε» στον Σύρο εργάτη που μόλις είχε προσλάβει για […]

29 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Kάτοικος της Μεσαράς στην Κρήτη οδήγησε τις αρχές στα ίχνη ενός καταζητούμενου Σύρου. Ο 27χρονος εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του σχεδιαστή μόδας στη Χαλκίδα, τον Νοέμβριο.

Ο άνδρας από την Κρήτη σέρφαρε στο διαδίκτυο και εντελώς τυχαία βρέθηκε στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ. Η παρατηρητικότητά του τον «οδήγησε» στον Σύρο εργάτη που μόλις είχε προσλάβει για το μάζεμα ελιάς.

Το ιδιαίτερο στοιχείο που κίνησε τις υποψίες του ήταν τα τατουάζ με τους δράκους και τους σκορπιούς στο δεξί χέρι του 27χρονου Σύρου καταζητούμενου για τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας τον περασμένο μήνα στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το Cretalive, κάποια στιγμή σέρφαρε στο κινητό του όταν εντελώς τυχαία έπεσε πάνω στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των δύο καταζητούμενων Σύρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024