Με νέο λουκ η Λαμία τη νέα χρονιά

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» επί του Άρη με 2-0, στην αυγή της νέας χρονιάς, το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η νίκη των «μπλε» συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση και για πρώτη φορά φέτος οι φίλαθλοι παρακολούθησαν μια Λαμία […]

4 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» επί του Άρη με 2-0, στην αυγή της νέας χρονιάς, το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η νίκη των «μπλε» συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση και για πρώτη φορά φέτος οι φίλαθλοι παρακολούθησαν μια Λαμία με αγωνιστικό πλάνο στον αγωνιστικό χώρο και παίκτες παθιασμένους. Παίκτες που διψούσαν για τη νίκη και το έδειχναν. Μια Λαμία με το στίγμα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος δείχνει να τη μεταμόρφωσε προς το καλύτερο.

Το σκορ διαμόρφωσαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μόλις στο 8’ ο Αραμπούλι σημείωσε το 1-0 με πέναλτυ, για μαρκάρισμα του Ματίγια στον Ντέλετιτς. Ο Σκουλάς αρχικά δεν μέτρησε το γκολ, δείχνοντας μάλιστα την κίτρινη κάρτα στον Γεωργιανό, γιατί θεώρησε πως σταμάτησε πριν εκτελέσει την εσχάτη των ποινών. Η αλήθεια είναι πως ο επιθετικός της Λαμίας απλώς το εκτέλεσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η πρώτη νίκη της Λαμίας φέτος συνδυάστηκε και με ένα μαγικό γκολ, καθώς στο 17’ και πάλι ο Αραμπούλι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτυ, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπουσέ. Γκολ που κατατάσσεται στα γκολ της δεκαετίας!

Στα αρνητικά του παιχνιδιού η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετά την πολλή βροχή που έπεφτε απ’ το πρωί στη φθιωτική πρωτεύουσα, αλλά κι η αψιμαχία του μεγαλομετόχου των γηπεδούχων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον γενικό αρχηγό του Άρη, Θωμά Ναζλίδη, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τη στιγμή που έφευγε για τα αποδυτήρια ο προπονητής του Άρη και πρώην της Λαμίας, Άκης Μάντζιος.

Στα αρνητικά και η εν γένει διαιτησία του Μανώλη Σκουλά, καθώς δεν είναι μόνο η φάση με την εκτέλεση πέναλτυ του Αραμπούλι, αλλά σε πολλά σημεία του ματς έχασε τον έλεγχο και προβλημάτισε γενικότερα με την απόδοσή του.

Αυτή ήταν πρώτη νίκη της Λαμίας μετά από 16 αγώνες στο πρωτάθλημα και η πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα των «κιτρινόμαυρων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024