Δήμος Θηβαίων: Διεξαγωγή rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο(drive-through)

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εκ νέου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Η διεξαγωγή της διαδικασίας θα γίνει στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 και από […]

26 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εκ νέου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Η διεξαγωγή της διαδικασίας θα γίνει στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 και από τις 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, οι οποίοι  θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ , καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Σημειώνεται ότι, όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).

Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ, θα γίνεται από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και η έξοδος από την Οπλαρχηγού Βόγκλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024