ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μια μαγική διαδρομή επιχειρούν να αναδείξουν οι επαγγελματίες των Ηλίων, στο πλαίσιο των μορφών του εναλλακτικού τουρισμού. Πρόκειται γι’ αυτή, στον καταρράκτη «Δαφνοκούκι», με δρυόδασος, κρυστάλλινα ορμητικά νερά, βράχια και καταπράσινα δέντρα, σε έναν πραγματικά παραδεισένιο χώρο. Ένας αληθινός θησαυρός, στο… πουθενά. Μηδενικός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ευρυτανία. Έσβησε το […]

15 Ιανουαρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Μια μαγική διαδρομή επιχειρούν να αναδείξουν οι επαγγελματίες των Ηλίων, στο πλαίσιο των μορφών του εναλλακτικού τουρισμού. Πρόκειται γι’ αυτή, στον καταρράκτη «Δαφνοκούκι», με δρυόδασος, κρυστάλλινα ορμητικά νερά, βράχια και καταπράσινα δέντρα, σε έναν πραγματικά παραδεισένιο χώρο. Ένας αληθινός θησαυρός, στο… πουθενά.
  • Μηδενικός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ευρυτανία. Έσβησε το δεύτερο κύμα της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα; Όχι εφησυχασμός πάντως εδώ κι αυστηρά, συνεχώς, τα πρωτόκολλα.
  • Στα 23,5 εκατομμύρια €, ο προϋπολογισμός του Δήμου Δωρίδας. Με συγκρούσεις, η έγκριση του, αν και οι τελευταίες είναι μόνιμες, στα αυτοδιοικητικά.
  • Οι καταπληκτικές ελιές Άμφισσας «αποτελούν» το brand της Φωκίδας. Σ’ αυτό συμβάλλουν, το ξηροθερμικό κλίμα και η σύσταση του εδάφους της περιοχής, όπως και το όνομα του Δήμου (Δελφών).
  • Αν επαληθευτούν οι απόψεις των επαϊόντων, τότε το έγκλημα του 38χρονου στον Παλαμά Δομοκού, παίρνει εφιαλτική τροπή. Αφού μετά τα θανάσιμα χτυπήματα του 20χρονου Πακιστανού στον ομοεθνή του, δράση ανέλαβαν τα παμφάγα αγριογούρουνα του δάσους.
  • Χαλαρή η καραντίνα και πυρήνες, έτσι, κορωνοϊού σε χωριά της Φθιώτιδας. Αρκετές «οι τρύπες» στους περιορισμούς…
  • Και ο Δήμος Καρπενησίου, με πρόγραμμα «Να ‘τανε το ‘21», στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια, από την Ελληνική Επανάσταση.
  • Αμέτρητα τα μπλόκα της Αστυνομίας στη Βοιωτία, για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων, της πολιτικής προστασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024