Επίκειται συνάντηση Σπανού – Συνδέσμου Εστίασης Στερεάς Ελλάδας

Ένωση δυνάμεων πραγματοποίησαν τα Σωματεία και οι Σύλλογοι Εστίασης Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους. «Με στάση υπευθυνότητας απέναντι στους χιλιάδες επαγγελματίες συναδέλφους που βρίσκονται σε απόγνωση στην Κεντρική Ελλάδα εξαιτίας του παρατεταμένου κλεισίματος των επιχειρήσεων μας, αποφασίσαμε ενωμένοι και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα […]

12 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Ένωση δυνάμεων πραγματοποίησαν τα Σωματεία και οι Σύλλογοι Εστίασης Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

«Με στάση υπευθυνότητας απέναντι στους χιλιάδες επαγγελματίες συναδέλφους που βρίσκονται σε απόγνωση στην Κεντρική Ελλάδα εξαιτίας του παρατεταμένου κλεισίματος των επιχειρήσεων μας, αποφασίσαμε ενωμένοι και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα μπορέσουν να δώσουν ελπίδα και όραμα στις επιχειρήσεις μας.

Όλα τα Σωματεία Εστίασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δια των εκπροσώπων τους, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ενωμένοι διεκδικώντας την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας, καταθέτοντας προτάσεις για την επόμενη μέρα κατοχυρώνοντας με σεβασμό την αξιοπρέπεια όλων των συναδέλφων.

Για να το καταφέρουμε αυτό δημιουργήσαμε τον σύνδεσμο «ESTIASI CENTRAL GREECE» με σκοπό στοχευμένα να δυναμώσουμε την φωνή του κλάδου μας στην Περιφέρεια εκπροσωπώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους συναδέλφους», σημειώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εστιατορίων  – Καφετεριών – Μπαρ – και Συναφών Επαγγελμάτων Λαμίας, το Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών και Συναφών Επαγγελμάτων Θήβας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Εύβοιας, ο Σύλλογος Εστίασης Επαρχίας Λιβαδειάς και το Σωματείο Εστιατορίων  – Καφετεριών – Μπαρ – και Συναφών Επαγγελμάτων Ανατολικής Φθιώτιδας.

Με συντονισμένες ενέργειες ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Καραγιάννη, και τους συνεργάτες του.

«Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών από πλευράς των επαγγελματιών αλλά και συγκατάθεση με πνεύμα στήριξης από πλευράς Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συζήτησης καταθέσαμε τις προτάσεις μας οι οποίες γίνανε άμεσα αποδεκτές, αποσπώντας παράλληλα την δέσμευση του κ. Καραγιάννη και των συνεργατών του ότι η Περιφέρεια θα είναι δίπλα μας στην προσπάθεια υλοποίησης αυτών. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό προκειμένου να διαμορφώσουμε το πλαίσιο υλοποίησης των προτάσεων μας», επισημαίνει ο Σύνδεσμος.

«Σε μία δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε και με ένα αβέβαιο μέλλον για ολόκληρο τον κλάδο της Εστίασης αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι και χωρίς κομματικές σημαίες και προσταγές να παλέψουμε για το αύριο των επιχειρήσεων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024