Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από τον Φώτη Σερέτη

Στην Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης, ο οποίος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της πόλης. Αφορμή της επίσκεψής του, η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου. Ο κ. Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας, αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με […]

13 Ιανουαρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης, ο οποίος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της πόλης. Αφορμή της επίσκεψής του, η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου του Νοσοκομείου.

Ο κ. Σερέτης παρατήρησε ότι το εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας, αποτελεί πρότυπο σε οργάνωση και λειτουργία, η στελέχωση του είναι άρτια και με πλήρη εκπαίδευση, ενώ παράλληλα έχει εξοπλισθεί με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες εφεδρείες.

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας ορίσθηκε κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού των εμβολιαστικών κέντρων της Εύβοιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εκπαιδεύσεις του αντίστοιχου προσωπικού που θα τα στελεχώσει.  Η πρώτη φάση λειτουργίας του ήδη από την περασμένη Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αφορούσε το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ Εύβοιας.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκίδας,  Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης: «Όλα είναι έτοιμα στο Νοσοκομείο μας για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία, ώστε να ακολουθήσει άμεσα η επόμενη φάση εμβολιασμού στην περιοχή ευθύνης μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023