Κλειστή η Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων – Επαναλειτουργεί η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στους υπαλλήλους στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκιδέων στη Ληλαντίων και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.). Συνολικά υλοποιήθηκαν 101 tests στο Δημαρχείο, εκ των οποίων 1 βγήκε θετικό και αφορά σε υπάλληλο της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων και […]

20 Ιανουαρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στους υπαλλήλους στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκιδέων στη Ληλαντίων και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.).

Συνολικά υλοποιήθηκαν 101 tests στο Δημαρχείο, εκ των οποίων 1 βγήκε θετικό και αφορά σε υπάλληλο της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων και 118 tests στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., εκ των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Με βάση τα παραπάνω, η Υπηρεσία Πρόνοιας θα παραμείνει κλειστή αύριο, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις και να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται, ενώ η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα επαναλειτουργήσει από αύριο, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024