Ο Φθιώτιδος Συμεών συνεχάρη τους εκ Φθιώτιδος Υπουργούς της Κυβέρνησης

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκ Φθιώτιδος Υπουργούς της Κυβέρνησης είχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, μόλις πληροφορήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα. Ο κ. Συμεών συνεχάρη για την επιβράβευση από τον Πρωθυπουργό της μέχρι τώρα διακονίας τους τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Ζαββό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο […]

4 Ιανουαρίου 2021

του/της Newsroom

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκ Φθιώτιδος Υπουργούς της Κυβέρνησης είχε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, μόλις πληροφορήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ. Συμεών συνεχάρη για την επιβράβευση από τον Πρωθυπουργό της μέχρι τώρα διακονίας τους τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών Γεώργιο Ζαββό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννη Οικονόμου και την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη «και τους ευχήθηκε την από Θεού δύναμη στα νέα τους καθήκοντα προς όφελος της πατρίδος μας, έτι δε της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της όμορφης Φθιώτιδας», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024