Στέλιος Πέτσας: Τα σχολεία ανοίγουν στις 11 Ιανουαρίου

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προβαίνοντας σε διευκρινίσεις για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού που ανακοινώθηκαν χθες. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι στόχος της επιστροφής στο αυστηρό lockdown είναι να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια, ενώ σε ό,τι αφορά τις […]

3 Ιανουαρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προβαίνοντας σε διευκρινίσεις για τα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού που ανακοινώθηκαν χθες.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι στόχος της επιστροφής στο αυστηρό lockdown είναι να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια, ενώ σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες δραστηριότητες, αυτό θα κριθεί από την επιδημιολογική εικόνα που θα προκύψει τις προσεχείς ημέρες.

Αναφορικά με το λιανεμπόριο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται βήμα – βήμα και τα όποια μέτρα για άνοιγμα θα λαμβάνονται σιγά – σιγά, «αρκεί», όπως υπογράμμισε, «όλοι μας να τηρούμε τα μέτρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024