Αλεξανδρούπολη: Νεκρός πυροσβέστης που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Απαλό

Σημειώνεται πως ο πυροσβέστης επέβαινε στο όχημα που συνέδραμε στην απομάκρυνση των μαθητών και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου του οικισμού.

1 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Νέο κύμα σφοδρής κακοκαιρίας πλήττει από χθες το βράδυ τον νομό Έβρου, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και τους πολύ ισχυρούς ανέμους.

Στον οικισμό του Απαλού, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ολοκληρώθηκε πριν λίγο οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης εγκλωβισμένων μαθητών νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Ειδικότερα, υπό την επιστασία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και τη συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομακρύνθηκαν ασφαλή από το νηπιαγωγείο συνολικά 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, πυροσβέστης, ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατέκλυσαν, λόγω των έντονων καταιγίδων που σημειώνονται από χθες βράδυ, τους δρόμους στην περιοχή του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται πως ο πυροσβέστης επέβαινε στο όχημα που συνέδραμε στην απομάκρυνση των μαθητών και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου του οικισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024