ΕΠΟ: Υποβιβασμός για όποιον δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα

Όλα τα σωματεία θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να ξεκαθαρίσουν την θέση τους

22 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ έχει μεταφέρει προς τις συμμετέχοντες ομάδες της Football League και όχι μόνο, τη θέση πως το πρωτάθλημα πρέπει να ξαναρχίσει και να τελειώσει.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως τα πρωταθλήματα τόσο της Football League όσο και της Γ’ Εθνικής πήρα το “πράσινο φως” για την έναρξη των προπονήσεων. Όμως, παρά το γεγονός πως μέχρι πριν την επίσημη ανακοίνωση οι ομάδες έδειχναν όλες πως ήθελαν την επανέναρξη όσο τίποτα άλλο, μετά την ανακοίνωση παρατηρείται μία κωλυσιεργία στο πως θα “τρέξουν” οι διαδικασίες, γεγονός που κάνει την επανέναρξη του πρωταθλήματος κυρίως για την Football League, η οποία θεωρείται και επαγγελματική κατηγορία, να βρίσκεται στον “αέρα”.

Όλα τα σωματεία θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, καθώς όπως έχει διαρρεύσει η ΕΠΟ έχει στείλει το μήνυμα της πως όλα τα πρωταθλήματα πρέπει να ξεκινήσουν και πως όποιος δεν συμμετέχει σε αυτά, αυτομάτως θα υποβιβαστεί στα τοπικά. Επιπλέον, αυτόματα θα υπάρξει αποκλεισμός για όσες ομάδες δεν λάβουν μέρος σε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης, ενώ για να διευκολυνθούν και να προλάβουν τις ημερομηνίες, οι παραπάνω κατηγορίες θα πάρουν παράταση αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν ελέω EURO.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα πως η ημερομηνία επανέναρξης πρέπει να επισημοποιηθεί άμεσα, ώστε να υπάρξει το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024