Γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού από τον Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας την πρόληψη για την διασπορά του ιού Covid-19, ενημερώνει ότι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 από τις 09:00 – 14:00 σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θα πραγματοποιήσουν γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού, σε διερχόμενους οδηγούς(drive through) και πολίτες επί των οδών Χαιρωνείας και Ρούμελης (απέναντι από το supermarket […]

5 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας την πρόληψη για την διασπορά του ιού Covid-19, ενημερώνει ότι την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 από τις 09:00 – 14:00 σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θα πραγματοποιήσουν γρήγορους ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού, σε διερχόμενους οδηγούς(drive through) και πολίτες επί των οδών Χαιρωνείας και Ρούμελης (απέναντι από το supermarket LIDL).

Καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν!

Θερμή παράκληση, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που κάνουν διανομή κατ΄ οίκον να ενημερώσουν τους διανομείς (delivery) τους για την διενέργεια των τεστ και εάν είναι εφικτό να προσέλθουν όλοι.

Όσοι πολίτες παρουσιαστούν για την διεξαγωγή του τεστ να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους.

Ο Δήμος Λεβαδέων βρίσκεται στο πλευρό όλων των δημοτών και συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19 και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024