Η παρέμβασή της Γιώτας Πούλου στη Βουλή ενόψει του Νομοσχεδίου της Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Στο πλαίσιο της πρώτης συζήτησης, στη Βουλή, για το Νομοσχέδιο Ενσωμάτωσης Ευρωπαϊκής Οδηγίας αλλά και άλλων διατάξεων που ρυθμίζουν υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων, “επικεντρώθηκα στα εξής” και αναλύει: Η κυβέρνηση συνεχίζει τις παροχές στους καναλάρχες, ενώ στήνει παγίδες για απολύσεις και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Η χώρα μας κατρακύλησε στην 3η θέση από το […]

8 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο της πρώτης συζήτησης, στη Βουλή, για το Νομοσχέδιο Ενσωμάτωσης Ευρωπαϊκής Οδηγίας αλλά και άλλων διατάξεων που ρυθμίζουν υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων, “επικεντρώθηκα στα εξής” και αναλύει:

  • Η κυβέρνηση συνεχίζει τις παροχές στους καναλάρχες, ενώ στήνει παγίδες για απολύσεις και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
  • Η χώρα μας κατρακύλησε στην 3η θέση από το τέλος μεταξύ των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως προς την ελευθερία του Τύπου, λόγω της χειραγώγησης από τα «λεφτόδεντρα Πέτσα».
  • Η στήριξη και η ενίσχυση των Περιφερειακών Μέσων είναι επιτακτική ανάγκη και οφείλει να είναι εκτός της λογικής χειραγώγησής τους.

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που είχε σχεδιάσει ο κ. Πέτσας σε νέα «συσκευασία» του κ. Λιβάνιου.

Ακολουθεί βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024