Η “Εύβοια Επιχειρείν” σε ημερίδα για τις επιχειρήσεις

Η κα Αγιοστρατίτη μίλησε διαδικτυακά στην ημερίδα με θέμα «Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας».

26 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Με τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Λειτουργία Επιχειρήσεων και Συναλλαγές με τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε συνθήκες Πανδημίας».

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας καθημερινά πλέον στις συναλλαγές τους.

Η Πρόεδρος επεσήμανε την απόλυτη ανάγκη για τη καθιέρωση ενός αποτελεσματικού Δημόσιου μηχανισμού που θα απελευθερώσει πολύτιμο χώρο και χρόνο για τον δημόσιο τομέα, θα περιορίσει τις «φυσικές» επαφές ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και θα απαλλάξει τις επιχειρήσεις και τους πολίτες από ένα μεγάλο λειτουργικό και οικονομικό βάρος.

Η πρόταση τέθηκε διότι πολλές φορές η πολυπλοκότητα και η καθυστέρηση στην παροχή των υπηρεσιών, σε συνάρτηση με την πολυδιάσπαση των φορέων που εμπλέκονται σε ένα θέμα το οποίο απασχολεί την επιχείρηση, αποτελούν λόγους χρονοβόρας ταλαιπωρίας για τους επιχειρηματίες.

Η Διαδικτυακή Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και την ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ευβοίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024