Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της κακοκαιρίας

Συνεχίζει ακάθεκτη και σήμερα η επέλαση της Μήδειας με αρκετά προβλήματα στην Εύβοια. Συνεχίζεται κανονικά ο εμβολιασμός.

16 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Ιδιαίτερα έχει πληγεί η Βόρεια Εύβοια με αυξημένη ποσότητα χιονιού. Προβλήματα ηλεκτροδότησης εμφανίζονται στα ορεινά της Ιστιαίας και στο Μαντούδι. Χιονόπτωση αυτή την ώρα παρατηρείται στο Βασιλικό Ευβοίας ενώ στην Χαλκίδα έχει σταματήσει.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης, έντονη χιονόστρωση παρατηρήθηκε και στην κεντρική Εύβοια, στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση σε χωριά της κεντρικής Εύβοιας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην εθνική οδό Χαλκίδας – Λεπούρων, από 47η έως 51η χ/θ. ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και δεν είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από 48η έως 64700η χ/θ.

Παράλληλα, κανονικά συνεχίζεται η εμβολιαστική διαδικασία στην Εύβοια σύμφωνα νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024