Στο Δημαρχείο Λοκρών ο Θέμης Χειμάρας

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

7 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Το Δημαρχείο Λοκρών επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμης Χειμάρας, και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεκεντέ, και τους συνεργάτες του για τα θέματα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

Ειδικότερα, έγινε παρουσίαση από τον Δήμαρχο και τους αιρετούς των έργων που διεκδικεί ο Δήμος Λοκρών μέσω του ΕΣΠΑ ή του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» ή από άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία. Αναφέρθηκαν οι δυσκολίες της τοπικής αυτοδιοίκησης εν μέσω πανδημίας και η ανάγκη ενίσχυσης με πόρους των Ο.Τ.Α. και ζητήθηκε η στήριξη των αιτημάτων του Δήμου.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, όπως η βρώσιμη ελιά, το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, οι κακές υπηρεσίες και η υποβάθμιση των ΕΛΤΑ, η εναντίωση της Δημοτικής αρχής στα πλευρικά διόδια εφόσον παραμένουν τα μετωπικά στην Τραγάνα, η κατάργηση των τραπεζικών καταστημάτων και η ανεπαρκής εξυπηρέτηση των καταθετών, η καθυστέρηση έναρξης του εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, το πάγωμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ) στη Φθιώτιδα κ.α.

Ο Βουλευτής παρουσίασε τους άξονες των προτεραιοτήτων του για την περιοχή και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει ζητήματα που αφορούν στον Δήμο και την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να παραμείνει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024