Στο δρόμο περισσότερες καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Άλλα 14 πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο ετοιμάζουν καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη. 

5 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, προχώρησαν χθες, σε επίσημη καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντιεπαγγελματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά κατά του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο των Ηθοποιών.

Στο μεταξύ νοσηλευόμενος παραμένει στο νοσοκομείο Υγεία ο Πέτρος Φιλιππίδης, που εισήχθε την Τετάρτη μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που παρουσίασε. Ο ηθοποιός φέρεται να είναι ενήμερος σχετικά με τις εξελίξεις που τον αφορούν. Το μήνυμα που εξέδωσε η οικογένειά του μέσα από το θεραπευτήριο Υγεία περιλαμβάνει τις εξής δηλώσεις: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα, τα γραφεία του Σωματείου έχουν δεχτεί πάνω από 1000 καταγγελίες, οποίος δήλωσε σε δημοσιογράφο «βαδίζουμε εδώ και μέρες σε ένα τεντωμένο σκοινί με όλα όσα ακούγονται. Ε, κάποια στιγμή θα σπάσει…».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024