Χαλκίδα: Συνελήφθη ημεδαπός με αδασμολόγητα τσιγάρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα Κατασχέθηκαν 2.140 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  Συνελήφθη, χθες, 2 Φεβρουαρίου, το πρωί σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων […]

3 Φεβρουαρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ημεδαπός σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν 2.140 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 

Συνελήφθη, χθες, 2 Φεβρουαρίου, το πρωί σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας ημεδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων σχετικά με διακίνηση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανωτέρω και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2.140 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024