Ζητήματα που απασχολούν τη Φθιώτιδα έθεσε στον Πρωθυπουργό ο Θέμης Χειμάρας

Τη δήλωσε ο Βουλευτής.

18 Φεβρουαρίου 2021

του/της Newsroom

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας, ο οποίος τοποθετήθηκε σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη Φθιώτιδα και τους πολίτες.

Σε ανάρτηση του, ο κ. Χειμάρας αναφέρει: «Στην τακτική μας συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τον κ. Πρωθυπουργό έθεσα τα εξής:

– Η επιχορήγηση του 50% των 3 πρώτων επιστρεπτέων προκαταβολών είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες και οφείλουμε να το πετύχουμε.

– Το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης απαιτεί σκληρή δουλειά ώστε να ωριμάσουν έγκαιρα και να ενταχθούν έργα που θα μειώσουν το κόστος παραγωγής.

Οι αγρότες μας βασίζονται σε αυτό.

– Οι επενδύσεις των αγροτών στις ΑΠΕ και ειδικότερα σε Φωτοβολταϊκούς σταθμούς, πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα.

Να αντιμετωπισθούν με ειδική πρόβλεψη τα αιτήματα σύνδεσης των ΤΟΕΒ, όπως αυτό των Μεξιατών για το οποίο έχω ενημερώσει τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκρέκα.

–  Χρειάζονται μεγαλύτερες ταχύτητες από δω και στο εξής στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών για την αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

– Η εργασιακή αποκατάσταση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, πρέπει να γίνει δεδομένη.

– Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ξεχωριστές ανάγκες των κατοίκων της ελληνικής περιφέρειας σε ότι αφορά στον εμβολιασμό.

Η πανδημία μπορεί να δημιούργησε εμπόδια και δυσκολίες, αυτό όμως δεν πρέπει και δεν θα γίνει για εμάς στη Νέα Δημοκρατία, αιτία για καθυστερήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024