Α. Πελώνη: “Ο κ. Τσίπρας κρίνεται γι’ αυτά που λέει και για το ύφος του”

"Την πιο δύσκολη ώρα το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η Κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια" 

17 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για την τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας κρίνεται γι’ αυτά που λέει και για το ύφος του. Αλλά αυτά είναι γνωστά. 

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, μένει ο ίδιος. Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ψέματα για τον αριθμό των Μ.Ε.Θ. που αυξήθηκαν από τις 557 επί των ημερών του στις 1.400 σήμερα, ψέματα για τις αντοχές του Ε.Σ.Υ., ψέματα για τις πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός. 

Την πιο δύσκολη ώρα, και ενώ από την αρχή της πανδημίας δεν έχει στηρίξει την κοινή προσπάθεια, το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η Κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια. 

Τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας; Ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή; Παραδείγματος χάριν, να μην κατατεθεί την Τρίτη στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται ρυθμιστικά η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών;

Να σταματήσει η Κυβέρνηση να κυβερνά, υπό την απειλή ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις αν δεν γίνουν δεκτά όσα λέει;

Ας αφήσει τα συνθήματα κι ας απαντήσει καθαρά».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024