Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις

Τρίτη 30 Μαρτίου.

26 Μαρτίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ  και το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος – 8ο Π.Τ. και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00 – 20:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά  με τη χρήση της πλατφόρμας zoom. Προκειμένου να συμμετέχετε χρειάζεται απλώς να κάνετε την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-lamia/

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις σε εργασιακά θέματα και τις νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο στο πλαίσιο της πανδημίας του covid-19 (πχ αναστολή συμβάσεων εργασίας, παράταση και ανάκληση αναστολής συμβάσεων εργασίας, θεσμικό πλαίσιο και νέες ρυθμίσεις για την τηλεργασία, αποζημίωση ειδικού σκοπού, άδεια ειδικού σκοπού, κ.ά.). Επίσης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά και οι σχεδιαζόμενες, νέες, νομοθετικές μεταβολές στο εργατικό δίκαιο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) και σύνδεση στο ίντερνετ, ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) στον οποίο θα συνδεθούν για να παρακολουθήσουν την ημερίδα. Μετά την παρουσίαση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν εξατομικευμένα ερωτήματα, τα οποία θα απαντηθούν από το νομικό σύμβουλο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (τηλ: 22310 – 51777 / 22310 – 37902).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024