Δήμος Τανάγρας: 2ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στις 2 και 3 Απριλίου 2021

Πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από το Δήμο Τανάγρας

31 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τανάγρας σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος Οινοφύτων, το Γ.Ν. Χαλκίδας και το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών διοργανώνει 2ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στις 2 και 3 Απριλίου 2021.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 9.00 το πρωί ως και τις 13.30 το μεσημέρι, ως εξής:

  • την Παρασκευή 2 Απριλίου στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων

και

  • το Σάββατο 3 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου

Όσοι πολίτες επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες και θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να απευθυνθούν στο 2262057826 ή να στείλουν e-mail στο katagrafi@tanagra.gr

Υποστηρικτής στην 2ήμερη εθελοντική αιμοδοσία της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. στέκεται το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε αίμα που έχουν προκύψει τον τελευταίο χρόνο στην χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας,  δηλώνει ότι:

“Με την προσφορά των συμπολιτών εθελοντών αιμοδοτών και σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και τον ΕΟΔΥ, δημιουργήσαμε την Τράπεζα Αίματος της ΔΗ.Κ.Ε.Τ., από της οποίας το αποθεματικό έχουμε διαθέσει σε ένα χρόνο , 62 φιάλες αίματος καλύπτοντας τις ανάγκες για αίμα 33 συνδημοτών μας, εξασφαλίζοντας έτσι την επάρκεια για ανάγκη αίματος στον Δήμο Τανάγρας.

Η αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι ανεκτίμητη καθώς αποτελεί πράξη ελπίδας για ζωή, πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής μας, αλλά και για τους συλλόγους που διοργανώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες συνεισφέροντας όλοι μαζί στις εθνικές ανάγκες για αίμα.

Συγχαίρουμε και χαιρετίζουμε τις από κοινού διοργανώσεις των Συλλόγων: Απανταχού Πετριλιωτών, Κουστέσας, Τροβάτου και Τράπεζας Αίματος Οινοφύτων, οι οποίοι σε συνεργασία με τον δήμο Τανάγρας συμβάλλουν στη μάχη για ζωή.

Καλούμε σήμερα τους δημότες μας και τους εθελοντές αιμοδότες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν κι αυτή τη δράση του Δήμου και της ΔΗ.Κ.Ε. Τανάγρας, ειδικά την παρούσα περίοδο που η αλληλεγγύη πρέπει να περισσεύει. Σήμερα που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη υγειονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών και οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.

Ας προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024